BEAUTYX  © 2015

Herastrau Bucuresti

Acnee

Cuperoza

        În cazul cuperozei şi a rozaceei, terapia E-Light intervine prin termoliză, lumina fiind absorbită de vasele superficiale de sânge. Aspectul inestetic datorat roşeţii tegumentare şi dilatării capilarelor se reduce progresiv, pe parcursul a aproximativ 4 - 6 şedinţe.

        Tratarea acneei cu E-Light se bazează pe generarea de căldură la nivelul dermului, prin absorbţia energiei de către principalii cromofori ai pielii (apă, oxihemoglobină, melanină). Această căldură determină stimularea unor protoporfirine specifice, care ajută propriul răspuns imunologic al organismului în lupta împotriva infecţiei bacteriene cu P. acne.

Reduce de asemenea şi activitatea glandelor sebacee.

           Terapia E-light actioneaza eficient si in tratarea petelor maronii sau mai deschise la culoare, dar si a efelidelor congenital dobândite (pistrui).

Pete si Pistrui

Va recomandam tratamentul cu E-Light pentru...

Deasemenea terapia E-light mai poate fi folosita si in reducerea cicatricilor post-acnee, diminuarea ridurilor precum si tratarea melasmei, a hiperpigmentarilor post-inflamatorii, a keratozei actinice, a telangiectaziei si a leziunilor vasculare.