BEAUTYX  © 2015

Herastrau Bucuresti

DRENAJ LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE

Drenajul limfatic este considerat element-cheie in procesul de slabit si remodelare corporala. Ajuta la eliminarea celulitei si reducerea adipozitatilor localizate, cu efect de slabire ultrarapida.  In lipsa unui drenaj limfatic corect, caloriile nu se consuma ci se depun sub forma de aripioare, musculatura se atrofiaza, pielea capata aspectul de coaja de portocala ca urmare a pierderii elasticitatii si retentiei de apa in celule.  Un drenaj limfatic corect poate remedia toate aceste probleme.

DE CE RECOMANDAM DRENAJUL LIMFATIC?

Sedintele de drenaj limfatic cu aparatul de preso masaj  Presso Symphony va vor relaxa cat si detoxifia. Presso Simphony este uncostum special care inconjoara abdomenul, picioarele si un brat, fiind dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni si etape diferite. Prin alternarea presiunilor si etapelor se preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-o maniera comoda si extrem de placuta.

CUM ACTIONEAZA?

Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) prin presoterapie, accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism.