Cavitație

Cavitație

Cavitație

04

DE CE LIPOSUCȚIE VIRTUALĂ?

Tratamentul de cavitație reprezintă tratamentul viitorului care, cu timpul, va înlocui tratarea celulitei prin liposucție chirurgicală cu liposucție virtuală. De altfel, tratamentul de cavitație realizat de Slim Max este foarte asemănător unei proceduri de liposucție. Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv.

CAVITATIE – LIPOSUCȚIE VIRTUALĂ SLIMMAX

Reducere în medie cu 4 centimetri de la prima ședința de liposucție virtuală și aproape cu 10 cm după 3 ședințe. Terapia are efect instantaneu similar unei liposucții chirurgicale și reduce grăsimea localizată pentru totdeauna. S-au înregistrat și rezultate absolut uluitoare că 6, 9 și chiar 12 centimetri scăzuți la o singură ședința de cavitatie.

Recomandări

Pentru a beneficia la maxim de efectul tratamentului de liposucție virtuală prin cavitație cu SlimMax este recomandat:

Pregătirea/Încălzirea zonei ce urmează a fi tratată cu ultrasunete

Procedeul de cavitație

Masaj de relaxare și drenaj limfatic (presoterapie) 

Cum acționează?

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitational la nivelul celulelor grase.

Cavitația este renumită pentru efectele remarcabile în remodelare corporală, fiind supranumită și liposucția virtuală. Slim Max acționează cu frecvența cavitațională duală (25 și 40 Khz) pentru a distruge celulita și remodela țesuturile, dar și cu Terapie LED pentru maximizarea efectelor.

Alte Servicii Cautate

BeautyX Herastrau
Contact
Scroll to Top

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts