Cavitatie

DE CE LIPOSUCTIA VIRTUALA?

Tratamentul de caitatie reprezinta tratamentul viitorului care, cu timpul, va inlocui tratamentul celulitei prin liposuctie chirurgicala cu liposuctia virtuala. De altfel, tratamentul de cavitatie realizat de SlimMax este foarte asemanator unei proceduri de liposuctie. Acest procedeu nu este chirurgical, este sigur si neinvaziv

RECOMANDARI

Pentru a beneficia la maxim de efectul tratamentului de liposuctie virtuala prin cavitatie cu SlimMax este recomandat:

Pregatirea/Incalzirea zonei ce urmeaza a fi tratata cu ultrasunete

Procedeul de cavitatie

Masaj de relaxare si drenaj limfatic (presoterapie)

CAVITATIE – LIPOSUCTIE VIRTUALA

Reducerea in medie cu 4 centrimetrii de la prima sedinta de liposuctie virtuala si aproape cu 10 centrimetri dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.
S-au inregistrat si rezultate absolut uluitoare ca 6.9 si chiar 12 centrimetri scazuti la o singura sedinta de cavitatie.

CUM ACTIONEAZA?

Cavitatia se bazeaza pe unde acustice care genereaza valori mari de energie si creeaza efectul cavitational la nivelul celulelor grase. Cavitatia este renumita pentru efectule remarcabile in remodelarea corporala, fiind supranumita si liposuctia virtuala. SlimMax actionaza cu frecventa cavitationala duala (25 si 40 Khz) pentru a distruge celulita si remodela tesuturile, dar si cu Terapie LED pentru maximizarea efectelor.

FOLOSIM PRODUSE MARCA GERARD’S

E-Light

REJUVENAREA FACIALA Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pieli si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii,

Citeste mai mult »
Contact

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts