E-Light

REJUVENAREA FACIALA

Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pieli si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii, insa cu lumina E-Light si radiofrecventa bipolara. E=Light incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza ogranismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica de fata si gat, decolteu sau maini. Rezultatrele sunt spectaculoare! Dupa aproximativ 4 – 6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-Light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 1-2 saptamani.

E-Light

REJUVENAREA FACIALA Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pieli si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii,

Citeste mai mult »
Contact

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts