Remodelare Corporala

Remodelare Corporala

06

Electrostimulare

Electrostimularea, cunoscută și sub denumirea de gimnastică pasivă, este o modalitate excelentă care utilizează stimularea musculară electrică (contracții izometrice) pentru a restructura, a strânge și a da elasticitate mușchilor. Motivul eficacității sale constă în efectul simultan la nivel sistemului muscular, circulator, limfatic și nervos, urmând un proces de acțiune ce variază de la țesuturile interne la cele externe ale corpului.

Lucrând la nivelul mușchilor, electrostimularea induce o formă specială de antrenament izometric care crește metabolismul, crește consumul de energie, arde calorii, corectează și crește tonusul muscular. De asemenea, promovează mobilizarea depozitelor de grăsime și consumă grăsimile stocate, cauzând pierderi de centimetri.

La nivelul sistemului circulator crește absorbția și mobilizarea fluidelor acumulate, crescând funcția drenajului limfatic și acționând direct asupra celulitei și edemelor. Această procedură nu are efecte secundare nedorite.

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea este o modalitae excelentă pentru a obține tonifierea musculară și pentru a pierde în greutate, fiind o alternativă puternică, sigură și nedureroasă la intervențiile chirurgicale sau la medicamente.

Cum se deruleaza o sesiune de electrostimulare?

Într-o sesiune de electrostimulare vă puteți relaxa în timp ce electrolizii funcționează pentru a vă transformă zonele cu probleme. Puteți să citiți, să utilizați telefonul sau pur și simplu să vă relaxați, eliminând orice antrenament fizic.

Cum funcționează?

Electrozii – plasați pe corpul Dvs. – vor transmite tipuri de unde controlate de aparat, stimulând grupurile Dvs. musculare selectate. Acest lucru creează o cerere imensă de energie asupra mușchilor, astfel încât grăsimile din jur vor fi arse și eliminate. De asemenea, agită celulele grase pentru eliberarea de toxine și reducerea celulitei.

Rezultate

Ședințele de electrostimulare combinate cu un plan de dietă și cu o sesiune de detoxifiere, aduc rezultate rapide și de lungă durata pentru:

Reconstrucția fibrelor musculare;
Pierdere în centimetri;
Corp tonifiat;
Pierdere în greutate;
Creșterea ratei metabolice.

Pentru rezultate mai rapide recomandăm electrostimulare în tunel cu infraroșu