Epilare
Definitivă

Epilare Definitivă

02

Epilare Definitivă Elite

E-Light este cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă, combinând lumina intens pulsată (IPL) cu radiofrecvență bipolară pentru a obține rezultate spectaculoase în cel mai scurt timp.

E-LIGHT este CEA MAI NOUĂ ȘI MAI AVANSATĂ tehnologie de EPILARE DEFINITIVĂ.

E-LIGHT combină IPL (Intense Pulsed Light) cu RADIOFRECVENȚĂ BIPOLARĂ obținând un rezultat spectaculos într-un TIMP MULT MAI SCURT datorită puterii de penetrare mai profunde.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

CEL MAI EFICIENT ȘI NEDUREROS TRATAMENT DE EPILARE DEFINITIVĂ CU IPL

Ședințele cu aparatul BeautyX NU SUNT DUREROASE și nu prezintă riscul de infecție sau boli de piele, oferind o abordare blândă, neinvazivă. 

Dispozitivul beneficiează de un SISTEM DE RĂCIRE LA NIVELUL PIELII ce elimină disconfortul provocat de tehnologiile precedente.

Tratamentul de epilare definitivă cu E-LIGHT este singurul tratament de EPILARE DEFINITIVĂ care poate fi efectuat pe TOATE TIPURILE DE PIELE, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă, și deasemenea, pe TOATE TIPURILE DE PĂR, de la cel mai gros până la cel mai subțire, datorită penetrării în profunzime.

Efectele epilării cu BeautyX sunt DEFINITIVE, dar este posibilă apariția de foliculi în alte zone.

Din acest motiv vor fi necesare ședințe de întreținere la intervale mari de timp (6 luni – 1an).

Un alt avantaj al tratamentului de epilare definitivă cu IPL și RADIOFRECVENȚĂ BIPOLARĂ constă în faptul că pot fi tratate zone extinse în cadrul aceleiași ședințe, chiar și TOT CORPUL

COMPLET NEDUREROS

REZULTATE DEFINITIVE IN 6 - 12 SEDINTE

POATE FI EFECTUAT PE ORICE TIP DE PIELE

POSIBILITATEA TRATARII INTREGULUI CORP INTR-O SINGURA SEDINTA