LPG Cellu M6 Endermolab 3

LPG Cellu M6
Endermolab 3

LPG Cellu M6 Endermolab 3

03

LPG este marca înregistrată, de mai bine de 25 de ani, pentru ENDERMOLOGIE, LIPOMASSAGE, ENDERMOLIFT Cellu M6 S-a bucurat de o bine-meritată notorietate printre specialiștii în medicină, profesioniști în anti-aging și milioane de femei și bărbați care au ales varianta NATURALĂ A MECANO STIMULĂRII CELULARE. Ultima generație de aparate LPG, CELLU M6 Endermolab combină 2 tehnici ENDERMOLOGIE pentru tratamente corporale și faciale de înalta precizie. Acest adevărat laborator ENDERMOLOGIE combină eficienta și confortul pentru a obține rezultate tehnologice care nu au mai fost atinse vreodată.

LIPOMASSAGE nu a mai fost vreodată așa eficient… Adevărata inovație tehnologică, prezența numai în ultima generație LPG Cellu M6, este noul capăt de tratament Ergodrive ce permite o prindere tisulară de înalta precizie crescând eficienta unei ședințe cu până la 50% 

LIPOMASSAGE

Program corporal ce stimulează adipocitele pentru eliminarea treptată a grăsimilor. Efect de slăbire, sculptare, fermitate și netezire.

Cel mai eficient tratament de reducere a celulitei, aprobat FDA

Endermologia, o tehnică folosită în toată lumea și dovedită încă din 1986, este prima terapie cunoscută pentru reducerea celulitei și scăderea în circumferință, până în prezent fiind cel mai eficient tratament nedureros de a reduce celulita și afecțiunile asociate.

ENDERMOLIFT

-grăsime profundă eliminată

-silueta remodelată și conturată

– celulita netezită – piele fermă și tonifiata

Rezultate vizibile in 6-8 sedinte

Tratamentele endermologice se efectuează de 2 sau 3 ori pe săptămâna. În funcție de gradul celulitei se recomandă 8-16 ședințe și ulterior un tratament lunar de întreținere a rezultatelor.

Alte Servicii Cautate

BeautyX Herastrau
Contact
Scroll to Top

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts