Vella Shape III

VelaShape III

VelaShape III

01

Procedură Modernă numărul 1 în lume pentru eliminarea celulitei!

Syneron Candela VelaShape III oferă o soluție foarte eficientă pentru conturul corpului, non-invazivă, pentru o gamă largă de pacienți și zone de tratament.

Tratamentele de reducere a circumferinței și de celulită, folosind Syneron Candela VelaShape III, oferă un timp de inactivitate zero și puțin disconfort.

Ședințele sunt scurte cu rezultate vizibile chiar și după prima sesiune

Protocolul Velashape 3 este special conceput pentru cei care vor să arate bine și au nevoie de rezultate rapide la nivel de tonifiere și pierdere din circumferință. Cu un grad de succes dovedit clinic de 97%, și cu o piedere medie în circumferința de 2 cm*, protocolul Velashape 3 este un tratament perfect pentru toți cei care doresc un tratament eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat și este recomandat tuturor celor care doresc să se tonifieze și să scape de celulita și de aspectul inestetic de ‚coajă de portocală. Totul fără durere și perioadă de recuperare .

De câte ședințe este nevoie?

Numărul ședințelor este stabilit in urma unei consultații . Se recomandă in general un protocol de 6-8 ședințe consecutive ce se efectuează la distanță de 7-14 zile

Cum funcționează?

Protocolul unic implementat de aparatul Velashape 3 presupune îmbinarea cu succes a 4 tehnologii de remodelare corporală pentru a obține un tratament unic, sigur, rapid, plăcut și mai ales, eficient. Prin îmbinarea inovativă a tehnologiei bazate pe lumina infraroșu, cu radiofrecvență, vacuumul pulsat și un masaj blând, aplicat cu presiunea corectă prin intermediul unor role mecanice, se obțin rezultate de invidiat.

Cât de repede se văd rezultate ?

Rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe, chiar de la prima ședință putem observa o reducere in centimetri și o îmbunătățire a aspectului pielii! Atât rezultatele cât si numarul de ședinte necesar pot varia usor în funcție de caracteristicile individuale.

Contraindicatii

Tratamentul VelaShape III™ este contraindicat în cazul în care:
* ai răni, infecții sau alte leziuni la nivelul pielii pe zona ce urmează a fi tratată
* ești însărcinată sau alăptezi
* ai implanturi metalice
* ai afecțiuni cardiace
* urmezi un tratament hormonal

Alte Servicii Cautate

BeautyX Herastrau
Contact
Scroll to Top

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts