Epilare
Definitivă

Epilare Definitivă

01

Elysion Pro U de 3500 W

Piele catifelată fără durere, fără fire de păr crescute sub piele

Epilarea definitivă cu laser are scopul de a elimina permanent părul de pe corp sau de pe față prin folosirea energiei luminoase a laserului. Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici. Elysion de 3500 W este cel mai eficient sistem de epilare definitivă ce utilizează laserul dioda. Epilarea cu laser dioda Elysion de 3500 W este folosită pentru a elimina complet și pentru totdeauna zonele mici și mari de păr nedorit de pe față sau corp. Dacă până acum, epilarea definitivă era dureroasă și se adresa în general persoanelor cu o structură mai groasă a firului de păr, dispozitivul de epilare cu laser diodă Elysion de 3500 W dă rezultate extraordinar de bune inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr, fără durere.

Elysion Pro U de 3500 W utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi. Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro U de 3500 W este certificat medical, 100% sigur, fără efecte secundare.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser diodă
Elysion de 3500 W?

Laserul aparatului Elysion de 3500 W are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (10J-10Hz în 20 milisecunde). Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser. Aplicatorul Elysion Pro U de 3500 W a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Elysion de 3500 W difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă, ceea ce îi permite să ofere rezultate mult mai bune decât orice alt laser de epilare.

De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Cui se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro U de 3500 W se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe. Tehnologia utilizată de Elysion Pro U de 3500 W ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculara mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro U de 3500 W nu este dureroasă. Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de epilare definitivă cu laserul Elysion Pro U de 3500 W durează de la 5 minute/axila până la 1 oră circa, full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 8 – 10 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni. Părul crește în etape iar fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă. Din acest motiv, pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere, sunt necesare mai multe ședințe. Pe anumite zone, cum ar fi regiunea feței la bărbați sau zona inghinală la femei (unde gradul de sensibilitate este ridicat iar intensitatea laserului trebuie ajustată astfel încât epilarea să fie suportabilă), va fi nevoie de mai multe ședințe. Pe față (bărbie, mustață, perciuni), epilarea se face mai frecvent, la 4 săptămâni, iar pe restul corpului la 6 – 8 săptămâni. Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale. Este de asemenea foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate, întrucât în maxim 1 an trebuie reluate de la capăt.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro U de 3500 W se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții au observat rezultate satisfăcătoare chiar după prima ședință de epilare cu cel mai recent model de laser Elysion Pro U de 3500W. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă, de la persoană la persoană, pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 14-21 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

La majoritatea persoanelor, laserul diodă PrimeLase de 4800W – unul din cele mai puternice lasere de epilat din lume – reduce pilozitatea cu peste 75% încă de la prima ședință de epilare definitivă, astfel că te vei bucura de rezultate spectaculoase mai rapid decât te aștepți!

Totuși, rezultatele procedurii de epilare definitivă sunt cumulative, astfel că este nevoie să parcurgi întreaga schemă de ședințe, respectând intervalele recomandate între ședințele de epilare laser.Pentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată 1 ședință de întreținere la un interval de 8 luni.

Părul NU CADE imediat după ședința de epilare, ci după circa 14 zile de la data epilării.

Nu toți pacienții văd rezultate după prima ședință, trebuie așteptat primele 3 ședințe înainte să îți faci o părere.

5% din pacienți nu răspund la tratament din varii motive.
Dacă suferi de 
dereglări hormonale, epilarea cu laser poate fi de lungă durată sau chiar ineficientă.
De regulă, pe față, părul crește pe fond hormonal.
Prin epilarea cu laser 
noi nu tratăm cauza hormonală care determină creșterea părului pe față.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laser diodă Elysion de 3500 W?

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implant, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament. Epilarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiilor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate. Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

Este epilarea definitivă sigură?

Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro U de 3500 W este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul să fie sigur 100% .

Certificarea obținută de dispozitivul Elysion Pro U de 3500 W este printre cele mai riguroase din lume. Se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente. La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre. *pachetul full body conține: inghinal total & interfesier, picioare integral, brațe integral, axilă și mustață **zone precum inghinal, bărbie, mustața pot necesita un număr mai mare de ședințe, în funcție de factorii hormonali

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro U de 3500 W?

Începând cu 4 săptămâni înainte de prima ședință și pe toată durata epilării cu laser, vor fi respectate următoarele instrucțiuni:

 • Pe zona care urmează a fi epilată cu laser nu trebuie aplicată ceară sau smuls firul de păr cu aparate de epilat sau cu penseta, cu cel puțin 4 săptămâni înainte;

 • nu este recomandată nici crema depilatoare întrucât poate afecta calitatea rădăcinii firului de păr. Pe toată perioada ședințelor de epilare cu laser este interzisă epilarea cu ceară.
 • Intre ședințe se va folosi doar aparatul de ras deoarece foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.Este interzisă absolut orice formă de smulgere a firului de păr: penseta, electroliza etc.
 • Înainte de a vă face programarea luați în calcul să nu fiți la menstruație sau imediat înainte de această perioadă.
 • În dimineața zilei în care veniți la ședința de epilare, zona care urmează a fi epilată trebuie rasă cu lama, cu grijă pentru a evita iritarea zonei sau răni, pe care este interzis să aplicăm laserul.
 • Firul de păr trebuie să fie cât mai scurt, pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil. Nu este necesar ca firul de păr să depășească suprafața pielii.
 • Înainte de ședința de epilare definitivă este interzis consumul de medicamente fotosensibile: antiinflamatoare, antibiotice, antidepresive – în funcție de prospect și a vitaminei A.
 • Cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat cu laser vor fi sistate: ședințele de bronzare de orice fel (expunerea la soare, solar, bronzarea organică, aplicarea oricărui produs autobronzant sau destinat pigmentarii pielii etc.). Este recomandată evitarea expunerii la soare, pe zona epilată 5 – preferabil 7 zile, înainte și după tratamentul de epilare definitivă. Alte proceduri laser pe aceeași zonă. Modificarea pigmentului natural al pielii dumneavoastră va modifica răspunsul la epilarea cu laser și va îngreuna obținerea rezultatului dorit, mărind numărul de ședințe necesare pentru epilare definitivă.

 • În cazul în care ați suferit arsuri solare în zonele vizate de tratament, cu mai puțin de 1 săptămână înainte de epilare definitivă, vă rugam să ne contactați pentru a stabili împreună cu un specialist protocolul primei ședințe.
 • Cu minim 1 săptămână înainte de ședința de epilare vor fi sistate: folosirea unor creme exfoliante, cum sunt cele cu Retinol, Differin, Acid Glicolic, Alpha Hidroxizi, creme acide de orice fel;

 • efectuarea unor tratamente cosmetice de exfoliere, microdermabraziune, tratamente pe baza de creme acide gen A-HA.
 • Dacă trebuie să stați mult afară, expusă la soare, timp de minim 3 – 4 zile folosiți cremă de protecție solară – factor de protecție SPF 50+ pe suprafața pe care a fost făcută epilarea cu laser; repetați protejarea cu cremă SPF 50 a zonelor epilate cu laser la fiecare câteva ore.
 • Vă rugăm ca, înainte de fiecare ședință de epilare cu laser la care vă prezentați, să evitați folosirea oricărui fel de cremă, parfum, odorizant sau orice fel de produs cosmetic sau medical în zonele pe care facem epilarea.
 • În cazul în care, în prezent sau în trecut, ați acuzat erupții de herpes în zonele vizate de epilarea definitivă, vă rugăm să solicitați medicului dumneavoastră administrarea unui tratament medicamentos preventiv, pe care să îl urmați cu o săptămână înainte de prima ședință.
 • Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona care urmează a fi epilată.

 • Administrarea vitaminei C cu 7 zile înainte de tratament poate ajuta.
02

Epilare Definitivă Elite

E-Light este cea mai noua tehnologie de epilare definitiva, combinand lumina intens pulsata (IPL) cu radiofrecventa bipolara pentru a obtine rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp.

E-LIGHT este CEA MAI NOUA SI MAI AVANSATA tehnologie de EPILARE DEFINITIVA.

E-LIGHT combina IPL (Intense Pulsed Light) cu RADIOFRECVENTA BIPOLARA obtinand un rezultat spectaculos intr-un TIMP MULT MAI SCURT datorita puterii de penetrare mai profunde.

CUM FUNCTIONEAZA?

CEL MAI EFICIENT SI NEDUREROS TRATAMENTDE EPILARE DEFINITIVA CU IPL

Sedintele cu aparatul BeautyX NU SUNT DUREROASE si nu prezinta riscul de infectie sau boli de piele, oferind o abordare blanda, neinvaziva. 

Dispozitivul beneficieaza de un SISTEM DE RACIRE LA NIVELUL PIELII ce elimina disconfortul provocat de tehnologiile precedente.

Tratamentul de epilare definitiva cu E-LIGHT este singurul tratament de EPILARE DEFINITIVA care poate fi efectuat pe TOATE TIPURILE DE PIELE, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa, si deasemenea, pe TOATE TIPURILE DE PAR, de la cel mai gros pana la cel mai subtire, datorita penetrarii in profunzime.

Efectele epilarii cu BeautyX sunt DEFINITIVE, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone.

Din acest motiv vor fi necesare sedinte de intretinere la intervale mari de timp (6 luni – 1an).

Un alt avantaj al tratamentului de epilare definitiva cu IPL si RADIOFRECVENTA BIPOLARA consta in faptul ca pot fi tratate zone extinse in cadrul aceleiasi sedinte, chiar si TOT CORPUL

COMPLET NEDUREROS

REZULTATE DEFINITIVE IN 6 - 12 SEDINTE

POATE FI EFECTUAT PE ORICE TIP DE PIELE

POSIBILITATEA TRATARII INTREGULUI CORP INTR-O SINGURA SEDINTA