Epilare Definitiva

Epilare Definitiva Elite

E-Light este cea mai noua tehnologie de epilare definitiva, combinand lumina intens pulsata (IPL) cu radiofrecventa bipolara pentru a obtine rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp.

E-LIGHT este CEA MAI NOUA SI MAI AVANSATA tehnologie de EPILARE DEFINITIVA.

E-LIGHT combina IPL (Intense Pulsed Light) cu RADIOFRECVENTA BIPOLARA obtinand un rezultat spectaculos intr-un TIMP MULT MAI SCURT datorita puterii de penetrare mai profunde.

CUM FUNCTIONEAZA?

CEL MAI EFICIENT SI NEDUREROS TRATAMENTDE EPILARE DEFINITIVA CU IPL

Sedintele cu aparatul BeautyX NU SUNT DUREROASE si nu prezinta riscul de infectie sau boli de piele, oferind o abordare blanda, neinvaziva. 

Dispozitivul beneficieaza de un SISTEM DE RACIRE LA NIVELUL PIELII ce elimina disconfortul provocat de tehnologiile precedente.

Tratamentul de epilare definitiva cu E-LIGHT este singurul tratament de EPILARE DEFINITIVA care poate fi efectuat pe TOATE TIPURILE DE PIELE, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa, si deasemenea, pe TOATE TIPURILE DE PAR, de la cel mai gros pana la cel mai subtire, datorita penetrarii in profunzime.

Efectele epilarii cu BeautyX sunt DEFINITIVE, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone.

Din acest motiv vor fi necesare sedinte de intretinere la intervale mari de timp (6 luni – 1an).

Un alt avantaj al tratamentului de epilare definitiva cu IPL si RADIOFRECVENTA BIPOLARA consta in faptul ca pot fi tratate zone extinse in cadrul aceleiasi sedinte, chiar si TOT CORPUL

COMPLET NEDUREROS

REZULTATE DEFINITIVE IN 6 - 12 SEDINTE

POATE FI EFECTUAT PE ORICE TIP DE PIELE

POSIBILITATEA TRATARII INTREGULUI CORP INTR-O SINGURA SEDINTA