Remodelare Corporala

Remodelare Corporala

01

Vella Shape III

Procedura Moderna numărul 1 in lume pentru eliminarea celulitei!

Syneron Candela VelaShape III oferă o soluție foarte eficientă pentru conturul corpului, non-invazivă, pentru o gamă largă de pacienți și zone de tratament.

Tratamentele de reducere a circumferinței și de celulită, folosind Syneron Candela VelaShape III, oferă un timp de inactivitate zero și puțin disconfort.

Ședințele sunt scurte cu rezultate vizibile chiar și după prima sesiune

Protocolul Velashape 3 este special conceput pentru cei care vor sa arate bine si au nevoie de rezultate rapide la nivel de tonifiere si pierdere din circumferinta. Cu un grad de succes dovedit clinic de 97%, si cu o piedere medie in circumferinta de 2 cm*, protocolul Velashape 3 este un tratament perfect pentru toti cei care doresc un tratament eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat si este recomandat tuturor celor care doresc sa se tonifieze si sa scape de celulita si de aspectul inestetic de ‚coaja de portocala. Totul fără durere și perioada de recuperare .

De câte ședințe este nevoie?

Numărul ședințelor este stabilit in urma unei consultații . Se recomanda in general un protocol de 6-8 ședințe consecutive ce se efectuează la distanță de 7-14 zile

Cât de repede se văd rezultate ?

Rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe, chiar de la prima ședința putem observa o reducere in centimetri și o îmbunătățire a aspectului pielii!

Atat rezultatele cat si numarul de sedinte necesar pot varia usor in functie de caracteristicile individuale.

Cum funcționează?

Protocolul unic implementat de aparatul Velashape 3 presupune imbinarea cu succes a 4 tehnologii de remodelare corporala pentru a obtine un tratament unic, sigur, rapid, placut si mai ales, eficient. Prin imbinarea inovativa a tehnologiei bazate pe lumina infrarosu, cu radiofrecventa, vacuumul pulsat si un masaj bland, aplicat cu presiunea corecta prin intermediul unor role mecanice, se obtin rezultate de invidiat.

Contraindicatii

Tratamentul VelaShape III™ este contraindicat in cazul in care:
* ai rani, infectii sau alte leziuni la nivelul pielii pe zona ce urmează a fi tratată
* esti insarcinata sau alaptezi
* ai implanturi metalice
* ai afectiuni cardiace
* urmezi un tratament hormonal

02

Criolipoliza

Criolipoliza asistata laser, tratament revolutionar in slabirea localizata

03

LPG Cellu M6 Endermolab 3

LPG este marca inregistrata, de mai bine de 25 de ani, pentru ENDERMOLOGIE, LIPOMASSAGE, ENDERMOLIFT Cellu M6 S-a bucurat de o bine-meritata notorietate printre specialistii in medicina, profesionisti in anti-aging si milioane de femei si barbati care au ales varianta NATURALA A MECANO STIMULARII CELULARE. Ultima generatie de aparate LPG, CELLU M6 Endermolab combina 2 tehnici ENDERMOLOGIE pentru tratamente corporale si faciale de inalta precizie. Acest adevarat laborator ENDERMOLOGIE combina eficienta si confortul pentru a obtine rezultate tehnologice care nu au mai fost atinse vreodata.

LIPOMASSAGE nu a mai fost vreodata asa eficient… Adevarata inovatie tehnologica, prezenta numai in ultima generatie LPG Cellu M6, este noul capat de tratament Ergodrive ce permite o prindere tisulara de inalta precizie crescand eficienta unei sedinte cu pana la 50%

Cel mai eficient tratament de reducere a celulitei, aprobat FDA

Endermologia, o tehnica folosita in toata lumea si dovedita inca din 1986, este prima terapie cunoscuta pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinta, pana in prezent fiind cel mai eficient tratament nedureros de a reduce celulita si afectiunile asociate.

Rezultate vizibile in 6-8 sedinte

Tratamentele endermologice se efectueaza de 2 sau 3 ori pe saptamana.In functie de gradul celulitei se recomanda 8-16 sedinte si ulterior un tratament lunar de intretinere a rezultatelor.

04

Cavitatie

DE CE LIPOSUCTIE VIRTUALA?

Tratamentul de cavitatie reprezintă tratamentul viitorului care, cu timpul, va înlocui tratarea celulitei prin liposuctie chirurgicala cu liposuctie virtuala. De altfel, tratamentul de cavitatie realizat de Slim Max este foarte asemănător unei proceduri de liposuctie. Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv.

Recomandari

Pentru a beneficia la maxim de efectul tratamentului de liposuctie virtuala prin cavitatie cu SlimMax este recomandat:

Pregatirea/Incalzirea zonei ce urmeaza a fi tratata cu ultrasunete

Procedeul de cavitatie

Masaj de relaxare si drenaj limfatic (presoterapie)

Cum actioneaza?

Cavitatia se bazeaza pe unde acustice care genereaza valori mari de energie si creeaza efectul cavitational la nivelul celuleor grase.

Cavitatia este renumita pentru efectele remarcabile in remodelare corporala, fiind supranumita si liposuctia virtuala. Slim Max actioneaza cu frecventa cavitationala duala (25 si 40 Khz) pentru a distruge celulita si remodela tesuturile, dar si cu Terapie LED pentru maximizarea efectelor.

05

Impachetari in tunel cu infrarosu

CUM FUNCTIONEAZA?

TUNELUL emite raze calorice care penetreaza 5-6 cm sub nivelul pielii avand puterea de a topi grasimile din celulele adipoase. Acestea devin lichefiate, iar prin transpiratie eliminam surplusul de apa, grasimi topite, dar si toxine.

Grasimile eliminate sunt de 2 feluri:

Exogene – din afara organismului – provenind din alimentatie si bauturi

Edogene – din interiorul organismului – sintetizate de tesutul adipos (acizi grasi, glicerol, colesterol)

EFECTE:

REDUCEREA CELULITEI

SCADEREA IN CENTIMETRI, DAR SI IN KILOGRAME

DIURETIC

ELIMINAREA TOXINELOR

06

Electrostimulare

Electrostimularea, cunoscută și sub denumirea de gimnastică pasivă, este o modalitate excelentă care utilizează stimularea musculară electrică (contracții izometrice) pentru a restructura, a strânge și a da elasticitate mușchilor. Motivul eficacității sale constă în efectul simultan la nivel sistemului muscular, circulator, limfatic și nervos, urmând un proces de acțiune ce variaza de la țesuturile interne la cele externe ale corpului.

Lucrand la nivelul muschilor, electrostimularea induce o forma speciala de antrenament izometric care creste metabolismul, creste consumul de energie, arde calorii, corecteaza si creste tonusul muscular. De asemenea, promovează mobilizarea depozitelor de grăsime și consumă grăsimile stocate, cauzând pierderi de centimetr.

La nivelul sistemului circulator crește absorbția și mobilizarea fluidelor acumulate, crescând funcția drenajului limfatic și acționând direct asupra celulitei și edemelor. Această procedură nu are efecte secundare nedorite.

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea este o modalitae excelentă pentru a obtine tonifierea musculară si pentru a pierde în greutate, fiind o alternativă puternică, sigură și nedureroasă la intervențiile chirurgicale sau la medicamente.

Cum se deruleaza o sesiune de electrostimulare?

Intr-o sesiune de electrostimulare va puteti relaxa în timp ce electrolizii functioneaza pentru a vă transforma zonele cu probleme. Puteți să citiți, să utilizati telefonul sau pur si simplu să vă relaxați, eliminand orice antrenament fizic.

Cum functioneaza?

Electrozii – plasați pe corpul Dvs. – vor transmite tipuri de unde controlate de aparat, stimulând grupurile Dvs. musculare selectate. Acest lucru creează o cerere imensă de energie asupra mușchilor, astfel încât grăsimile din jur vor fi arse si eliminate. De asemenea, agită celulele grase pentru eliberarea de toxine și reducerea celulitei.

Rezultate

Sedintele de electrostimulare combinate cu un plan de dieta si cu o sesiune de detoxifiere, aduc rezultate rapide si de lunga durata pentru:

Reconstructia fibrelor musculare;
Pierdere in centimetri;
Corp tonifiat;
Pierdere în greutate;
Creșterea ratei metabolice.

Pentru rezultate mai rapide recomandam electrostimulare in tunel cu infrarosu

07

Presoterapie

DE CE RECOMANDAM DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE?

Drenajul limfatic este considerat element-cheie in procesul de slabit si remodelare corporala.

Ajuta la eliminarea celulitei si reducerea adipozitatilor localizate, cu efect de slabire ultrarapida.

In lipsa unui drenaj limfatic corect, caloriile nu se consuma ci se depun sub forma de aripioare, musculatura se atrofiaza, pielea capata aspectul de coaja de portocala ca urmare a pierderii elasticitatii si retentiei de apa in celule. Un drenaj limfatic corect poate remedia toate aceste probleme.

BeautyX invites you to the new you!